Ny formand for Arresødal Hospice

22.06.2020

Paul Erik Weidemann, OK-Fonden, er ny formand for Arresødal Hospice. Paul Erik Weidemann har været i OK-Fonden siden 2000 og bestridt poster som vicedirektør, administrerende direktør og siden 2019 formand for OK-Fondens bestyrelse. Med sin lange erfaring i OK-Fonden, der blandt andet driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og 16 plejecentre rundt i landet, ser han frem til at bruge denne erfaring til fortsat udvikling af Arresødal Hospice til gavn for patienter og pårørende. Han er som bestyrelsesmedlem siden 2019 kendt med Arresødal Hospice.

Paul Erik Weidemann afløser Kirsten Kenneth Larsen, der har været formand for Arresødal Hospice siden 2016.
Kirsten Kenneth Larsen har som formand med sit faglige udsyn gjort en stor indsats for Arresødal Hospice og sammen med den øvrige bestyrelse  har hun sikret, at der blev truffet de rigtige beslutninger til gavn for patienter, pårørende og personale. Vi ønsker hende alt godt for fremtiden.