Forholdsregler ved Coronavirus

24.03.2021

Arresødal Hospice følger nøje udviklingen i Coronasmitten.
Vi tager de forholdsregler, som myndighederne anviser, som er med til at skærme sårbare patienter.

Det er vigtigt at have sine nærmeste omkring sig og det er muligt at have besøg af dem. Dog henstiller vi til, at der kun er få besøgende ad gangen, og begrænser antallet af besøg, jævnfør myndighedernes anbefalinger om "sociale bobler". På stuen kan der foruden patienten max. være fire personer ad gangen.

Ved indgangen til hospice er der opslag om ekstra påpasselighed, brug af håndsprit, hold afstand mm. Alle besøgende skal ved ankomst bære maske og spritte hænderne grundigt. Også når de forlader hospice.

For patienter gælder:

• Patienter kan nyde måltiderne på patientstuen eller i fællesrummet. I fællesrummet vil der være anvisninger på, hvordan du skal sidde sammen med andre på sikker vis. (2meters afstand)

• Det er ikke muligt selv at tage kaffe. Spørg medarbejderne om at være behjælpelige.

• Der vil ikke være frivillige medarbejdere til stede.

• Det er muligt at benytte fællesarealerne samt deltage i andagter mm. dog med 2 meters afstand.

• Hvis du tager på tur udenfor hospice, så ophold dig så vidt muligt udenfor og hold afstand til fremmede, (2 meter).

For besøgende gælder:

• Kom kun på besøg, hvis du er rask.

• Besøget foregår kun på patientstuen eller på terrassen, ikke på fællesarealerne.

• Hold så vidt muligt 2 meters afstand til andre- også til den syge.

• Vi henstiller til, at du bærer mundbind under hele besøget.
OBS - hvis du deler husstand med den, du besøger, behøver du ikke at bruge mundbind.

Vi opfordrer besøgende til at lade sig teste forud for besøg. Benyt enten hurtigtest eller bestil tid på en af de COVID-19 teststeder.

• Kom ikke på besøg, hvis du for nylig har været udsat for mulig Coronasmitte. Kontakt personalet om det.

Alle medarbejdere orienteres løbende om sidste nyt og kan være behjælpelige med at svare på spørgsmål.

Selv med disse begrænsninger håber vi at tiden på Arresødal Hospice må blive god.

Ledelsen holder sig løbende orienteret om ændringer.

Lisbet Due Madsen

Hospiceleder